KOELCONTAINER-HUREN.BE

Huur vandaag een koelcontainer!

Koel- & Vriescontainers huren, simpel & snel! 

Wij verhuren koelcontainers in diverse maten. Van 10 ft. high cube reefers tot 40 ft. high cube reefers, met of zonder koelmotor. Bij ons bent u dus aan hèt adres voor het huren en/of kopen van koelcontainers(reefers) en geïsoleerde containers (ex-reefers).

Wij kunnen de volgende types aanbieden: 

10’ (3m) high cube koelcontainer 
20’ (6m) standaard koelcontainer
20’ (6m) high cube koelcontainer
40’ (12m) high cube koelcontainer
45’ (13,5 m) high cube pallet wide koelcontainer

De geïsoleerde containers kunnen wij in dezelfde types als de koelcontainers aanbieden. Bij de geïsoleerde containers is de motor van de koelcontainer vervangen door een geïsoleerd sandwhich paneel. 

Mocht U  afmetingen wensen anders dan boven genoemd, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. 

We hebben een antwoord op al uw transportproblemen. Onze reefers en geïsoleerde containers zijn af te halen op één van onze eigen containerdepots te Antwerpen of Rotterdam. 

Door de jarenlange samenwerking met onze vaste vervoerders kunnen wij u de beste service verlenen. Wij bieden de volgende mogelijkheden: 

- Vervoer en levering per standaard chassis voor ieder container type 

- Vervoer, levering en/of lossen per chassis voorzien van een laad/los kraan. Zo kan de container tot op de centimeter nauwkeurig op uw gewenste locatie worden gelost (mits toegankelijk voor de vrachtwagen).

Ook transport over zee of per spoor is bij ons mogelijk. 

De diverse containertypes voor geconditioneerde en temperatuur gecontroleerde lading worden, voor zowel transport als opslag, volgens de daarvoor geschreven ISO-norm geleverd.Al onze koelcontainers zijn voorzien van een geldige CSC-inspectie welke nog 24 maanden geldig is na aanschaf. De koelcontainers worden PTI (Pre Trip Inspection) OK gekeurd. Hier kunt u op aanvraag certificaten van krijgen. 

Voor meer informatie en/of offertes kunt u contact met ons opnemen:
Mail: info@bct-containers.com
Tel: 0032 3 294 03 97